مقام معظم رهبری:انتخابات آزمون عظیم ملی برای افزایش اقتدار و عزت ملت ایران و نظام اسلامی است.***مجلس می تواند سد مستحکمی در برابر تعرض دشمنان و طمع ورزی بیگانگان باشد***انتخابات مال ملت است،مال جمهوری اسلامی است،مال اسلام است.
انتخابات بالاترين سرمايه نظام اسلامي است / حضور پرشور مردم در انتخابات موجب نا اميدي دشمنان است / اعضاي هيات هاي بازرسي انتخابات امانتداران آراي مردم اند
رييس هيات بازرسي انتخابات آذربايجان غربي در جمع بازرسان و سربازرسان انتخابات حوزه انتخابيه مياندوآب كه در شهرستان مياندوآب برگزار شد با اشاره به فرا رسيدن انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي در كشور ، انتخابات را موهبت الهي عنوان كرد و افزود : انتخابات سالم و قانونمند ، هديه امام راحل به مردم ايران اسلامي بود چرا كه قبل از پيروزي انقلاب اسلامي و ورود حضرت امام خميني (ره) به ايران اسلامي تمامي انتخابات در كشور فرمايشي بود ومردم هيچ نقشي در اداره كشور نداشتند. طالبي افزود : مردم ايران اسلامي با حضور پرشور و آگاهانه خود در تمامي انتخابات ها در كشور قدردان اين نعمت و موهبت الهي هستند. وي با بيان گوشه اي از بيانات مقام معظم رهبري در خصوص انتخابات گفت: انتخابات بالاترين سرمايه نظام اسلامي است و حضور پرشور و آگاهانه مردم در انتخابات موجب ياس و نااميدي دشمنان است . رييس هيات بازرسي انتخابات آذربايجان غربي در ادامه، رمز پيروزي ايران اسلامي را وحدت و همدلي مردم و مسئولان عنوان كرد و افزود : مردم ايران اسلامي با حضور گسترده در پاي صندوق هاي راي در 12 اسفند ماه از انقلاب اسلامي و آرمان هاي مقدس آن صيانت خواهند كرد و اجازه نخواهند داد خدشه اي به نظامي اسلامي وارد شود. وي انتخابات در ايران اسلامي را انتخاباتي مردمي دانست و گفت: به بركت نظام اسلامي مردم در تمامي مراحل انتخابات اعم از اجرا و نظارت حضور دارند و اين شيوه انتخابات در هيچ جاي دنيا ديده نمي شود. محمد طالبي، بازرسان انتخابات را حافظان آراي مردم ناميد و گفت : اعضاي هيات هاي بازرسي انتخابات با صيانت از آراي مردم كه امانتهاي الهي هستند وظايف خود را به شايستگي به پايان خواهند رساند. وي ادامه داد : از نظر ما همه كانديداها محترم هستند و صلاحيت لازم را دارند و مهم نيست چه كساني در انتخابات پيروز خواهند شد، مهم اين مسئله است كه بتوانيم از آراي مردم صيانت كرده و اجازه ندهيم خدشه اي به انتخابات وارد شود، اين وظيفه اي است كه براي ما تعريف شده است و بايد به وظيفه عمل كنيم. رييس هيات بازرسي انتخابات آذربايجان غربي، با اشاره به اينكه حوزه انتخاباتي مياندوآب ، شاهين دژ و تكاب يكي از فعالترين حوزه هاي انتخاباتي است ، خاطر نشان كرد : كه تمامي اعضاي صندوق و مجريان انتخابات هدف مشتركي را كه برگزاري انتخاباتي سالم است دنبال مي كنند . وي اعلام كرد : هيات هاي بازرسي هيچ تقابلي با هيات هاي نظارت و اجرايي ندارند بلكه ياور و مددكار آنهاست تا هدف گذاري انجام شده كه جلوگيري از هرگونه خدشه به اعتماد مردم است محقق شود. محمد طالبي با اشاره به اينكه بازرسان انتخابات موظف هستند هر گونه بي قانوني در روند انتخابات را به مراجع ذيصلاح گزارش دهند خاطر نشان كرد : با انجام صحيح وظايف محوله نگذاريد خدشه اي به اعتماد مردم كه عظيم ترين سرمايه ملي انقلاب است ، وارد شود.
نام و نام خانوادگی (الزامی)
پست الکترونیکی (الزامی)
وب سایت
ارسال نظر به این مطلب را از طریق ایمیل به من اطلاع بدهید