فرماندار شهرستان سردشت در پیامی به مناسبت قیام 14 آذر سال 57 یاد و خاطره شهدای این روز را گرامی داشت.
14 آذر 1357 نماد بارز مقاومت و ایستادگی مردم شهر سردشت در برابر طاغوت است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان سردشت در متن پیام 'ریباز میرزایی' آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم قیام سال 57 یکی از مهم ترین رخدادهای انقلاب اسلامی است که با ولایت پذیری و آگاهی پذیری ملت غیور ایران به وقوع پیوست و بدون شک این روز سرآغاز تزلزل رژیم شاهنشاهی و سرچشمه پیروزی انقلاب اسلامی بود.
رژیم دست نشانده پهلوی در این روز مردم را به رگبار بست و تعداد زیادی از آنها در این تظاهرات کشته و زخمی شدند و باید گفت که خون همین شهدا بود که درخت انقلاب را آبیاری کرد. این روز نماد مقاومت و ایستادگی ملت غیور سردشت در مقابل ستمگران و رژیم طاغوت است مردمی که با حضور سلحشورانه خود در مقابل رژیم ستمشاهی مقاومت و ایستادگی کردند و نسبت به طاغوت زمان اعلام انزجار و نفرت نشان دادند.
ملت غیور شهر سردشت در چنین حماسه هایی ثابت کردند که تا رسیدن به اوج هدف های والای انسانی و اسلامی خود همچون سدی محکم و استوار در مقابل دشمنان ایستادگی خواهند کرد.
بی شک نام شهدای گرانقدر این روز برای همیشه بر تارک تاریخ این مرز و بوم به عنوان نگهبانان انقلاب اسلامی خواهد درخشید.
ریباز میرزایی
فرماندار شهرستان سردشت