
سومین جشنواره انگور سیاه سردشت در هفتم مهرماه برگزار می شود
سومین جشنواره انگور سیاه سردشت در هفتم مهرماه برگزار می شود
جشنواره انگور سیاه این شهرستان بعد از 2 سال وقفه به دلیل شیوع بیماری کرونا، در هفتم مهرماه سالجاری برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان سردشت؛ مهر، فصل برداشت انگور سیاه سردشت است که به صورت ارگانیک در باغات از دامنه های خوش آب و هوای این شهرستان پرورش می یابد.
سطح زیر کشت باغات انگورسردشت 6 هزار و500 هکتار است و این محصول 25 درصد سطح زیر کشت و 10 درصد از محصولات تولیدی استان را به خود اختصاص داده است.
برداشت انگور سیاه هر سال از نیمه دوم شهریور آغاز و تا اواخر مهر ادامه می یابد و پیش بینی می شود امسال 35 هزارتن محصول از باغات انگور برداشت شود.
انگور سیاه سردشت 8 رقم مختلف دارد و مهمترین آن شامل رقم طایفی، سه رقوله، مام برایم و انگوت است.
انگور سیاه باغات سردشت علاوه بر خرید واحدهای تولید کنسانتره به صورت تازه خوری مصرف و بخشی از آن به شهرهای استان و کشور عراق صادر و حدود 2 درصد نیز به شربت و دوشاب و مویز تبدیل می شود.
انگور سیاه سردشت به دلیل سازگاری با اقلیم منطقه به صورت دیم و بدون استفاده از سموم کشاورزی تولید می شود.
این میوه بهشتی سرشار از ویتامین ها است و مقادیر زیادی منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم دارد.
تاکداران سردشتی امسال به شکرانه برداشت محصول و با هدف معرفی این محصول به دیگر استانهای کشور و به مناسبت گرامیداشت هفته گردشگری سومین دوره جشنواره انگور سیاه پس از 2 سال وقفه به دلیل کرونا،در روز هفتم مهر ماه امسال در روستای گردشگری شیواوکان برگزار خواهند کرد.