پس از گذشت 16 روز جسد دومین جوان غرق شده در مخزن سد سردشت پیدا شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان سردشت ، رییس جمعیت هلال احمر سردشت در این رابطه گفت: دوم تیرماه جاری، 2 جوان 30 ساله با قایق دست ساز وارد دریاچه سد شدند که قایق آنها دچار حادثه شد و این 2 نفر نیز غرق شدند.
جوتیار برزیگر ادامه داد: بلافاصله با حضور اکیپ امداد و نجات آتشنشانی سردشت و ربط و هلال احمر شهرستان عملیات جستجو آغاز شد و با گذشت هفت روز نتیجهای حاصل نشد.
وی افزود: دیروز با حضور چهار غواص بعد از گذشت 12 روز جستجوی مداوم پیکر متلاشی شده یکی از جوانهای غرق شده در 2 کیلومتری از نقطه حادثه کنار دریاچه سد پیدا شد.
وی بیان کرد: امروز نیز با تماس مردمی مبنی بر مشاهده جنازهای در کنار دریاچه سد، به سرعت نیروهای امدادی به محل مورد نظر اعزام و پیکر دومین جوان غرق شده که فاصله یک کیلومتری با نقطه حادثه داشت، بعد از گذشت 16 روز پیدا و از آب بیرون کشیده شد.
فرمانده عملیات نجات غریق و رییس جمعیت هلال احمر سردشت ضمن قدردانی از زحمات ستاد و مدیریت بحران شهرستان و سایر عوامل نجات غریق و تسلیت به خانواده های داغدیده، پایان عملیات جستجو را اعلام کرد.
سد سردشت از نوع سنگریزهای با هسته رسی با طول دریاچه حدود 30 کیلومتر بوده و در 13 کیلومتری جنوب شرقی این شهر بر روی رودخانه زاب کوچک ساخته شده است؛ این مکان هماکنون به یکی از نقاط مهم گردشگری شهرستان تبدیل شده و گردشگران زیادی از شهرهای همجوار نیز برای تفریح به این محل میآیند.