افتتاح 60 پروژه عمرانی و گازرسانی به 12 روستا در سردشت/ اجرای طرح‌های دهه فجر بخش مرکزی با 300 میلیارد تومان اعتبار

🔹️به گزارش روابط عمومی فرمانداری سردشت، ویژه برنامه‌ای به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر در روستای «بیوران سفلی» از توابع بخش مرکزی این شهرستان و با حضور «ریباز میرزایی» فرماندار سردشت برگزار شد.

 

🔹️در این مراسم، «حسین بالقچی» بخشدار مرکزی سردشت از اجرای پروژه‌هایی با مجموع اعتبار بیش از 300 میلیارد تومان در روستاهای این بخش همزمان با دهه فجر خبر داد.

 

🔹️وی گفت: 60 طرح عمرانی، زیربنایی و خدماتی در روستاهای بخش مرکزی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

 

🔹️بخشدار مرکزی سردشت اعلام کرد: پروژه‌های زیرسازی، بتن‌ریزی، سنگفرش، احداث دیوار حائل و بازگشایی و تعریض معابر در 35 روستا با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان و با مشارکت مردمی 10 میلیارد تومان انجام شده است.

 

🔹️بالقچی با اشاره به پروژه‌های حوزه راهداری افزود: آسفالت و بهسازی محورهای ارتباطی بخش مرکزی با اعتباری بیش از 78 میلیارد تومان در مسیرهای «دولکان–اسلام‌آباد»، «بانو قازان»، «ورودی مرز کیله»، «بنوخلف–واش مزین» و «اسب‌میزا–بیتوش» به بهره‌برداری رسیده است.

 

🔹️وی در ادامه به پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه گازرسانی اشاره و تصریح کرد: تاکنون 57 روستای بخش مرکزی از نعمت گاز طبیعی برخوردار شده‌اند و گازرسانی به 35 روستای دیگر نیز در دست اجراست.

 

🔹️بخشدار مرکزی سردشت از بهره‌برداری پروژه گازرسانی به 12 روستای مسیر «قلعه‌رش» به عنوان یکی از طرح‌های شاخص این ایام خبر داد.

 

🔹️این گزارش حاکی است، اجرای این حجم از پروژه‌های عمرانی و خدماتی، گامی موثر در جهت توسعه پایدار و بهبود کیفیت زندگی ساکنان مناطق روستایی بخش مرکزی شهرستان سردشت است.