














حل مسایل و مشکلات روستایی شهرستان سردشت برنامه ریزی و هدف گذاری شده است
حل مسایل و مشکلات روستایی شهرستان سردشت برنامه ریزی و هدف گذاری شده است
فرماندار سردشت با اشاره به اقدامات مهم انجام گرفته در یکسال گذشته در روستاهای سطح شهرستان گفت: برای رفع بسیاری از مسایل و مشکلات روستاها گام های اساسی برداشته شده و ضمن برنامه ریزی و هدف گذاری، اقداماتی مهم با تلاش های منسجم و پیگیری های مستمر صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان سردشت ، " لقمان خسروپور " در نشست مشورتی با دهیاران سطح شهرستان ضمن تقدیر از زحمات و تلاش آنان گفت: دهیاران وظایف خطیری بر عهده دارند و در راستای توسعه و آبادانی روستاها تلاش و زحمات وافری می کشند و بسیاری از مواقع با امکانات و منابع محدود وظایف ادارات را اجرا می کنند و گاها نیز انتظارات مردم فراتر از وظایف آنان است.
فرماندار سردشت با بیان اینکه برای اجرای هر طرحی مسایل و مشکلات خاص خود را دارد، پیگیری جهت ساماندهی مبادلات مرزی، استفاده از ظرفیت های بنیاد مستضعفان جهت رفع محرومیت ، تصویب 340میلیارد ریال جهت اجرای طرح هادی در سطح روستاهای شهرستان، آبرسانی به روستاهایی که تنش آبی دارند با اعتبار بالغ بر 600 میلیارد ریال ، آغاز اجرای عملیات گازرسانی به 39 روستای شهرستان با هدف گذاری گازرسانی به روستاهای بالای 20 خانوار، عملیات آسفالت و بهسازی در بسیاری از روستاها که با ترک تشریفات در دستور کار قرار گرفته ، از اهم اقدامات می باشد که انجام شده است.
اشتغال و مهاجرت جوانان، ساخت و سازهای غیر مجاز در روستاها، جلوگیری از تخریب جنگل و اراضی ملی، آسفالت و بهسازی راه های روستایی، توسعه حوزه گردشگری، پیگیری بیمه و حقوق دهیاران از موضوعات دیگر این جلسه بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نماینده یا دبیران دهیاران هر سال یکبار انتخاب می شوند که امروز نیز در پایان این نشست نماینده یا دبیر دهیاران هر سه بخش و شهرستان با رای گیری دهیاران مشخص شدند.
در پایان صالح احمدی به عنوان دبیر دهیاران سطح شهرستان، سلام کاتبی زاده به عنوان دبیر دهیاران بخش وزینه ، سامان یوسف زاده به عنوان دبیر دهیاران بخش ربط و صالح احمدی به عنوان دبیر دهیاران بخش مرکزی انتخاب شدند.