خسروپور بیان کرد: برای دریافت نان هیچ گونه بی احترامی قابل قبول نیست و تکریم مشتری حداقل انتظار شهروندان است.
- دوشنبه 19 اردیبهشت 1401 ساعت 20:12
🔹 فرماندار شهرستان سردشت با جمعی از مردم شهرستان به صورت حضوری ملاقات و مشکلات آنان را بررسی کرد.
- دوشنبه 19 اردیبهشت 1401 ساعت 15:23
فرماندار سردشت؛
" لقمان خسروپور " فرماندار سردشت در این جلسه با گلایه از روند توزیع آرد در سطح شهرستان گفت: مکررا شاهد شکایات مردمی مبنی بر توزیع آرد خارج از شبکه هستیم و علیرغم تذکرات به اداره کل غله هنوزگزارشی در این خصوص به فرمانداری داده نشده است
- دوشنبه 19 اردیبهشت 1401 ساعت 15:03
جلسه کارگروه آرد و نان و گندم با حضور معاون سیاسی فرماندار، بازرسی غله استان، رئیس حوزه آرد و نان، نماینده حمل و نقل و اعضای این کارگروه در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
- دوشنبه 19 اردیبهشت 1401 ساعت 14:32
این بازرسیها با حضور فرماندار، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، حراست فرمانداری و اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان انجام شد.
- یکشنبه 18 اردیبهشت 1401 ساعت 15:28
با ریاست فرماندار سردشت و با حضور روسای ادارات و جمعی از تولیدکنندگان شهرستان، نخستین جلسه کمیته راهبری سرمایه گذاری در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
- یکشنبه 18 اردیبهشت 1401 ساعت 13:45